Aktiv Økonomistyring er lokalisert i Lillehammer sentrum, men har en variert kundebase spredt over hele landet. Vi har tuftet virksomheten på god rådgivning og effektiv service. Erfarne regnskapsførere i kombinasjon med brukervennlige digitale regnskapssytemer gjør det enklere for deg som kunde å holde oversikt. 

I vårt arbeid benytter vi Tripletex som er et skybasert regnskapssystem. Det gir våre kunder «hands-on» informasjon om eget regnskap og er til enhver tid oppdatert. For en relativt beskjeden sum, er det inkludert fakturering, lønn, reiseregning, prosjekt m.m.

Vi er også forhandler for PowerOffice Go, som også er skybasert og som er godt mottatt i markedet.

Vi har opparbeidet oss solid kompetanse innen regnskap, lønn, skatt og avgift og erfaring innen bransjer som film, tv- og spill produksjon og nettbutikker i tillegg til de tradisjonelle bransjene innen service- og tjenesteyting. Og vi er sannsynligvis Norges ledende regnskapskontor for hovslagere.

 

 

Kontakt oss i dag!

Kunder og referanser

logo-tripletex-hvit-150

Faktura, regnskap og lønn

Tripletex er et komplett økonomisystem som enkelt tilpasses behovene til din bedrift. Tripletex er en nettskyløsning, og dette gir deg en sikker løsning som kan benyttes uansett hvor du er i verden.

Snakk med oss om Tripletex Les mer på tripletex.no