Tripletex’ mål har vært å utvikle et økonomisystem som kan skreddersys de fleste bedrifter og tilpasses flere ulike bransjer. Tripletex vil skape et papirløst kontor der brukere kan jobbe hvor de vil og når de vil. Selskapet kan i dag tilby timeføring, prosjekt og reiseregning på en egen mobilapplikasjon for smarttelefoner og nettbrett, og i løpet av året vil vi ha en fullverdig løsning for smarttelefoner der man har tilgang til alle tall og rapporter.

Snakk med oss om Tripletex

OVERSIKT

– Tripletex er enkelt å sette seg inn i, enkelt å forstå. Du kan følge med på hva vi jobber med til en hver tid, hvor vi er i prosessene.

VALGFRIHET

– er det oppgaver du har kapasitet til, eller ønsker å gjøre selv kan du enkelt gå inn i systemet og kjøre ut fakturaer for eksempel.

GOD ØKONOMI

– god oversikt og valgfrihet, i kombinasjon med lav lisenskostnaden, gjør at Tripletex betyr god økonomi. Ganske enkelt.

Kontakt oss i dag!

logo-tripletex-hvit-150

Faktura, regnskap og lønn

Tripletex er et komplett økonomisystem som enkelt tilpasses behovene til din bedrift. Tripletex er en nettskyløsning, og dette gir deg en sikker løsning som kan benyttes uansett hvor du er i verden.

Snakk med oss om Tripletex Les mer på tripletex.no